Vékonyréteg hővédelem - az időtálló megoldás

A MANTI® CERAMIC termékcsalád a Műszer Automatika Cégcsoport saját fejlesztésének végterméke. A termékcsalád rendeltetése, hogy a hagyományos hővédelmi megoldásoktól eltérően, újszerű, innovatív megoldást kínáljon a különböző hővédelmi feladatokra. A vékonyréteg bevonatok alkalmazhatók a legtöbb hővédelmi problémára, legyen az lakó- és közösségi épületek, technológiai célú berendezések, vagy speciális felületek hővédelme.
Vállalkozásunk 2016 évben szolgáltatásai közé felvette a MANTI® CERAMIC termékcsalád kivitelezési és forgalmazási tevékenységét.

További információért kattintson bármely MANTI® termék logóra, vagy a lap alján töltse ki a kapcsolati űrlapot!

A termékcsoport alkalmas beltéri és kültéri hővédelmi feladatok ellátására. A bevonat alap fehér színnel rendelkezik, mely önmagában is dekoratív bevonatot képez. Az Architectural bevonatcsoport felülszínezhető, MANTI® CERAMIC Architectural Color termékekkel, valamint pedig más színes festékekkel. Jellemzően alapozó és közbenső bevonatrétegnek szánt termékváltozat, de zárórétegként is kiválóan alkalmazható. Zárórétegként használva tartalmazhat vízlepergető és biocid hatású adalékokat is.

A termékcsoport tartalmazza azokat a termékváltozatokat, melyek a gyártás során az alap fehér színtől eltérő színnel kerültek előállításra.
A MANTI® CERAMIC Architectural Color termékcsalád színezéséhez kizárólag szervetlen pigmenteket használunk, melyek előnye, hogy a bevonat színtartóssága jelentősen jobb, mint más, szerves pigmentet tartalmazó színezőfestékeké. A szervetlen pigmentekkel elérhető színek, nem fedik le a teljes színpalettát. A kívánt színeket minden esetben egyeztetni kell az elérhető színskálával, mert a színezés során csökkenhet a hővédő bevonat hatékonysága. A MANTI® CERAMIC Architectural Color bevonat, jellemzően zárórétegként kerül felhasználásra, kültéri és beltéri bevonatok esetében is.

A termékcsoport olyan termékváltozatokat tartalmaz, melyek alkalmasak a nem építőipari felületek (jellemzően fémfelületek) hővédelmének ellátására. A bevonatcsoport előnye, hogy olyan helyeken is képes hővédelmet biztosítani, ahol helyhiány vagy egyéb okokból hagyományos szigetelőanyag nem kerülhet alkalmazásra. A termékcsoport folyamatos fejlesztés alatt áll. Felhasználása olyan területekre ajánlott, ahol magasabb hőterhelésnek kitett felületek hővédelmét kell ellátni.

A termékcsoport tartalmazza mindazon termékváltozatokat, melyek a hagyományos igényektől eltérő feladatokra kerülnek formulázásra. A bevonatcsoportba tartozó termékek minden esetben külön igényfelmérés alapján készült egyedi összetétellel rendelkeznek. A bevonat egyedi, speciális feladatok ellátására lett kialakítva.