Műanyag bordázott teraszlap, stég deszka

Műanyag burkolataink széles körben használhatók. Teraszok, erkélyek, stégek, kültéri lépcsők, hajókikötők, pontonok, gyalog hidak és medence szegélyek burkolására egyaránt alkalmasak.
Az időjárás viszontagságaival szemben sokkal ellenállóbbak, mint a fából készült burkolatok. Nem korhadnak, nem szívják magukba a vizet, színtartók és ezért nem igényelnek semmilyen karbantartást vagy festést!
A termékek két oldala eltérő mintázatú, vízelvezető csatornákat tartalmaz és csúszásmentes kialakításúak.

Szerelési tanácsok:

A műanyagoknak nagyobb a hő-tágulása, mint a fának, vagy a fémnek. Ezt a kivitelezési munkáknál figyelembe kell venni!
A bordázott teraszlap (műanyag teraszlap, stégburkolat) illesztésénél, legalább 5 mm dilatációs közt kell hagyni. Ez biztosítja a termék megfelelő hő-mozgását. A csavarokkal történő rögzítésnél, ovális vagy 1-2 mm-rel nagyobb furatot fúrjunk, és ne húzzuk meg a csavarokat feszesre, csak fogósra.
A műanyag profilok szilárdak, de behajlanak, ezért sűrűbben kell alátámasztani őket - legalább 50 cm.
Rozsdamentes kötőelemek használatát javasoljuk!
Az alábbi képeken a hőmozgást toleráló két párnázási mód látható. A tartószerkezethez szükséges profilokat erre a szövegre kattintva találja.

Műanyag bordázott teraszlap, stégburkolat

Tömör, újrahasznosított műanyagokból készült, anyagában színezett, UV stabilizátorral készült, mindkét oldalán csúszásmentes bordázattal - ritkább és sűrűbb mintázattal - ellátott termék. Hossza 150 cm Profil variációk: 140x30 mm (6,3 kg) és 330x30 mm (14,5 kg) Szín variációk: szürke és barna

2.990 Ft-tól